Zajedno sa partnerima naše banjalučke kancelarije, IT Academy, AIESEC u Bosni i Hercegovini obezbijedio je besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih vještina za mlade!

IT obuka kroz online i tradicionalno školovanje | ITAcademy AIESEC blue

IT Academy kao dio kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su sljedeći besplatni online kursevi:

● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva, potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu kristina.erak@aiesec.net i prvih petoro koji se prijave dobit će pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.

Ukoliko budete jedan od dobitnika, poslat ćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobit ćete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla ili AIESEC stručne prakse u inostranstvu - Global Talent!

Sretno!